Ubytování v penzionech v Bulharsku na rok 2014 Email
Napsal uživatel David Sedláček   
Pátek, 12 Září 2008 20:54

Přínášíme vám možnost sjednání ubytování v penzionech v Bulharsku, aktuálně se jedná o letoviska  Svatý Vlas a Sozopol . Ubytování zajištujeme v soukromých malebných penzionech s výhledem na moře, s možností sjednání odvozu a dovozu na letiště. Jestliže rádi cestujete bez cestovních kanceláří, chcete ušetřit a přitom zažít nezapomenutelnou dovolenou, toto je pro vás správné řešení. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript násještě dnes a zažijte nejlepší dovolenou u moře, kterou si řídíte sami.

 

Nabídka volných pokojů v penzionech Bulharsko:

Svatý Vlas

pohled-na-penzon svaty vlas ubytovaní

Nový penzion, který začal nabízet ubytování teprve v roce 2008. Je charakteristický plnou vybaveností, krásným výhledem na moře a udržovanou kvetoucí zahradou. Je možnost využít posezení za penzionem, což ocení jak rodiny s dětmi, tak i zamilované páry.
Více informací o penzionu naleznete zde .

 

penzion-sozopol.jpg

Zajímáte se o historii nebo chcete jen prožít příjemnou dovolenou? Penzion Sozopol je pro vás správná volba. Sozopol je nejstarší město nacházející se při pobřeží. K dispozici jsou dvě pláže, možnost potápění u skal nebo procházku po historickém centru.  
Více informací o penzionu naleznete zde .

 

 

Ještě jednou děkuji všem návštěvníkům za projevenou důvěru v objednání dovolené přes naše internetové stránky. Jsme tu pro vás v případě jakýchkoliv dotazů se nebojte  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Reference našich spokojených klientů

Rodina Klímová: Děkujeme za krásnou dovolenou a bezproblémové jednání, byly jsme spokolenější než u cestovní kanceláře. Děkujeme za všechny rady a tipy na výlety.
Paní Janíčková: Všem budoucím cestovatelům doporučuji ubytování v překrásném penzionu Slaty Vlas.

Letenky do Bulharska

Zde se také budete dozvídat o akcích leteckých společností létajících do Bulharska.

Aktuálně: Smartwings

 

Spřátelené weby

Tchibo cz nabídka týdne - zboží v akci nejen na dovolenou

Bezpečnostní tabulky - největší prodejce v oblasti Bezpečnosti práce